Entertainment

Zoontje Kylie Jenner en Travis Scott heet toch geen Wolf

foto: Instagram @kyliejenner
  1. Newschevron right
  2. Zoontje Kylie Jenner en Travis Scott heet toch geen Wolf

Kylie Jenner en Travis Scott werden begin vorige maand ouders van hun tweede kindje: een zoontje genaamd Wolf. Althans, zo heette het jongetje toen. Inmiddels heeft het koppel besloten hun zoon toch een andere naam te geven, zo laat Kylie weten op Instagram. "Even voor jullie informatie: de naam van onze zoon is niet langer Wolf."

'Paste niet bij hem'

Of Kylie en Travis al een nieuwe naam voor hun pasgeboren zoontje hebben en wat die dan is, is nog niet bekend. "We hadden gewoon niet het gevoel dat het bij hem paste", aldus Kylie over de oude naam. "Ik wilde dit even delen, omdat ik overal Wolf zie staan."

Een paar dagen na de geboorte werd duidelijk dat de tweede naam van het jongetje Jacques is. Daarmee is hij vernoemd naar papa Travis, die in het echt Jacques Bermon Webster II heet. Het lijkt er tot dusver op dat die naam wel hetzelfde blijft.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Video

Kylie doet de mededeling vlak na het publiceren van een YouTube-video ter ere van haar zoontje, genaamd To Our Son. Daarin zijn beelden te zien van onder meer de zwangerschap, de babyshower en de aanloop van de bevalling. Naast Travis en dochtertje Stormi komen ook moeder Kris en zussen Kim en Kendall voorbij met lieve woorden over hun nieuwe familielid.

Kylie vertelt daarnaast dat de baby eigenlijk was uitgerekend op 1 februari, de vierde verjaardag van Stormi. Uiteindelijk werd het jongetje geboren op 2 februari.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie