Entertainment

Kylie Jenner ligt onder vuur vanwege 'bloederige' foto's op Instagram

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Kylie Jenner ligt onder vuur vanwege 'bloederige' foto's op Instagram

Kylie Jenner is nu volop bezig met het promoten van de Halloween-collectie van haar cosmeticamerk, maar heeft zodoende voor aardig wat ophef gezorgd. Kylie postte namelijk twee 'bloederige' foto's op Instagram ter promotie van de nieuwe collectie, maar veel fans vinden dat de realityster iets te ver gaat met de Instagrampost.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Niet cool

Op de foto's die Kylie gisteren deelde, poseert ze naakt en zittend op een witte kleed en is ze bijna volledig besmeurd met nepbloed. Ook zijn er grote wonden te zien op haar linkerarm. Hoewel ze met de Instagrampost de nodige aandacht wist te genereren voor de lancering van de Halloween-collectie zijn veel volgers niet helemaal te spreken over de manier waarop ze haar cosmeticamerk promoot. "Dit is niet cool. Sommige mensen hebben daadwerkelijk de pijn van messen en geweld gevoeld. Waarom maak je dit sexy? Niet oké", zegt een volger, terwijl anderen er vooral op wijzen dat de foto's schokkend zijn aangezien Kylie momenteel zwanger is.

Humor

Ondanks de felle kritiek zijn er ook veel volgers die de fotoshoot hilarisch vinden. "Wanneer ik nies als ongesteld ben" en "De eerste dag van mijn ongesteldheid" zijn grapjes die veel voorkomen in de comments onder de Instagrampost. Ook Kylie's zus Khloe Kardashian vindt de foto's geweldig en zegt in de comments: "All hail the queen!"

Oude fotoshoot

Hoewel de foto's niet door iedereen gewaardeerd wordt, is de kans groot dat de fotoshoot plaatsvond voordat Kylie zwanger was. Vorige week deelde ze al een preview van de shoot. Ook is er geen bollende buik te bekennen op de foto's, terwijl dat in andere Instagramposts wel duidelijk te zien is.

Ster advertentie
Ster advertentie