Entertainment

Cardi B slaat terug na kritiek op handtas van $8.000 voor dochtertje

foto: Instagram @iamcardib/offset
  1. Newschevron right
  2. Cardi B slaat terug na kritiek op handtas van $8.000 voor dochtertje

Waar de meeste ouders hun dochter waarschijnlijk zouden trakteren op een barbiepop of prinsessenjurk, besloten Cardi B en Offset hun dochter een tas cadeau te doen, ter waarde van maar liefst 8.000 (!) dollar. Kulture leek er heel blij mee, maar fans van de rappers hadden nogal kritiek op hun keuze dit cadeau te geven. Daar is Cardi echter niet van gediend.

Peperduur cadeau

In de video is te zien hoe de ouders hun dochter verrassen met het peperdure cadeau. Dat leidde tot veel kritiek in de comments. "Wat moet zo'n jong meisje nou weer met zo'n dure tas? Lekker het goede voorbeeld geven...," schrijft iemand. Iemand anders laat weten dat Cardi en Offset het meisje veel te veel verwennen.

Cardi slaat terug

Cardi is helemaal klaar met de reacties en haalt uit in een video op haar Instagram stories. "Kinderen geven inderdaad vooral om snoep en speelgoed, maar wat moet mijn kind dragen als ze naar buiten gaat? Juist! Ik zorg ervoor dat ze gewoon designerkleding aan heeft en dat ze er net zo 'fly' uit ziet als haar mama. Want als ik eruit zie als een 'bad b*tch' en een 'expensive b*tch', dan laat ik mijn kind er niet als een halve zool er bij loopt, want anders zouden jullie ook kritiek hebben!"

Check hieronder het cadeau.

Ster advertentie
Ster advertentie