Entertainment

Usher reageert op geruchten dat hij nanny van Beyoncé was: "Nanny? Je bedoelt manny"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Usher reageert op geruchten dat hij nanny van Beyoncé was: "Nanny? Je bedoelt manny"

Usher en Beyoncé gaan schijnbaar way back. In een recent interview heeft Usher laten vallen dat hij ooit op Beyoncé heeft moeten passen. Deze uitspraak zorgde ervoor dat het hele internet met de vraag zat of Usher ooit de nanny van de iconische zangeres is geweest. De artiest heeft nu uitgelegd hoe het allemaal zat.

Opgepast op Beyoncé

In een interview met Shannon Sharpe werd de prangende vraag over zijn relatie tot Beyoncé gesteld, waarop de zanger antwoordde met het volgende: "Allereerst, hoe kan ik een nanny zijn? Ik zou dan een manny zijn." Uiteindelijk weerlegt Usher dat hij de manny van Beyoncé was en vertelt hij hoe het allemaal echt zat. "Producer Daryl Simmons had een groep met de naam The Dolls en ze kwamen voor de eerste keer naar Atlanta. Dit was voordat Destiny’s Child zijn naam had. Volgens mij moest ik even op ze letten, omdat ik een soort autoriteit had en ouder was."

Usher was toentertijd een tiener en Beyoncé was zo'n elf à twaalf jaar oud. "Maar nee, ik was geen oppas. Ik zorgde ervoor dat er op dat moment gewoon niets mis kon gaan". Bij de vraag of hij al wist dat ze zo'n grote ster zou worden, vertelt de zanger dat Beyoncé altijd al een groot talent heeft gehad. "Ze had een talent en genialiteit die heel anders was dan bij anderen."

Groep met Jay-Z

Later deelt Usher ook dat hij zelf bijna in een muziekgroep terechtkwam met niemand anders dan Jay-Z, Pharell Williams en Diddy. "We hadden het erover en hadden geheime bijeenkomsten. Zo spraken we over muziek, hoe we de groep zouden starten en ook de zakelijke kant." Helaas zijn deze plannen nooit werkelijkheid geworden. "Op de een of andere manier raakten we gewoon afgeleid en gebeurde het niet. Dat is wel iets waarvan ik nog steeds denk: was het maar gebeurd."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie