Music

Usher brengt vlak voor Super Bowl-optreden nieuw album uit

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Usher brengt vlak voor Super Bowl-optreden nieuw album uit

Goed nieuws voor fans van Usher! De legendarische R&B-zanger geeft volgende week niet alleen een optreden tijdens de Super Bowl Halftime-show, maar komt ook met een gloednieuw album: Coming Home.

Twintig tracks

Ushers laatste album Hard II Love dateert alweer uit 2016. Sindsdien heeft de zanger nog wel een gezamenlijk album, genaamd A, uitgebracht met producer Zaytoven en een hoop singles. Eén van die singles is de tune Good Good, die ook op het nieuwe album Coming Home staat. Op Ushers negende soloplaat staan maar liefst twintig tracks en features worden onder anderen verzorgd door Burna Boy, HER, Jung Kook, Latto en meer. Gelukkig hoeven fans niet lang te wachten, want het album is vanaf 9 februari te streamen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Groot spektakel

Iets meer dan een week geleden liet Usher weten dat zijn Super Bowl Halftime-show een groot spektakel zal worden. De zanger wil met het optreden een ode brengen aan Michael Jackson en Prince, vanwege de invloed die zij hebben gehad op zijn carrière. "Dankzij hen heb ik mijn pad kunnen bewandelen. Ik wil dat mensen die deel hebben uitgemaakt van deze reis het gevoel hebben dat het een feest is voor iedereen vanaf het begin tot nu."

Ster advertentie
Ster advertentie