Entertainment

2Chainz breidt restaurantketen verder uit na deal met familie Pablo Escobar

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. 2Chainz breidt restaurantketen verder uit na deal met familie Pablo Escobar

Rapper 2 Chainz is volgens Franchise Times van plan om zijn restaurantketen, genaamd Esco, door het hele land verder uit te breiden. Hij opende de eerste vestiging in 2016 en sloot onlangs een deal met de familie van Pablo Escobar voor het gebruiken van de naam.

Franchiseovereenkomst

2 Chainz en zijn business partner Mychel Dillard hebben in totaal drie Esco-vestigingen geopend. In een poging om de keten over het hele land uit te breiden, hebben de twee besloten om voor het eerst een franchiseovereenkomst te sluiten.

Hun eerste franchisenemer, Jessica Shinholster, tekende voor de opening van een locatie in Columbus, Ohio. Volgens Franchise Times worden spoedig ook franchiseovereenkomsten in Dallas en Memphis, beiden in Tennessee, bekendgemaakt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lounge en restaurant

2 Chainz omschrijft Esco als volgt: "Het is een lounge met heerlijk eten en een geweldige sfeer. Natuurlijk hebben we de beste drankjes in de stad. We hebben ook mooie waterpijpen waar je vooral prachtige vrouwen en classy-mannen ziet chillen." Dillard vult hem aan: "Overdag zijn we een restaurant en 's avonds een lounge. Dat is de vibe die we creëren." Op het menu staan onder meer kreeftenstaart, lamskoteletten en krabvlees.

Escobar

De uitbreiding van de restaurantketen stond een tijdje geleden onder druk, omdat 2 Chainz aangeklaagd werd door de familie van Pablo Escobar voor het gebruiken van de naam 'Esco'. Volgens de familie was het een inbreuk op het intellectuele eigendom van de bekende drugsbaas. Franchise Times meldt dat de rapper uiteindelijk voor 15.000 dollar een deal heeft gesloten met de familie Escobar en de naam nu zonder problemen kan gebruiken.

Ster advertentie
Ster advertentie