Entertainment

Social Talk: Défano neemt corona-maatregelen en Bizzey showt nieuwe clip

foto: Instagram: bizzey
  1. Newschevron right
  2. Social Talk: Défano neemt corona-maatregelen en Bizzey showt nieuwe clip

Vandaag gebeurde er veel in de trant van het coronavirus op Instagram en Twitter, maar ook werden er leuke dingen gepost. Zo liet Bizzey zijn nieuwe clip zien en kondigden Afro Bros een nieuwe track aan.

Bizzey blijft busy

Bizzey geeft een tipje van de sluier wat betreft zijn nieuwe track die hij vannacht om 12 uur gaat uitbrengen. In de clip, die maandag 16 maart pas uitkomt, zie je onder anderen Poke en Maradonnie als feuten en Kalvijn en Slijptol als volwaardige leden van een studentenvereniging. Dat belooft wat!

Billen schudden met Afro Bros

Ook al zijn evenementen met meer dan 100 mensen officieel geannuleerd, toch zorgen de Afro Bros ervoor dat je nog met je billen kan schudden. Helaas is dat waarschijnlijk niet in de clubs, maar thuis.

Elk nadeel heeft z’n voordeel - Dave Roelvink 2020

Natuurlijk kan het coronanieuws niet uitblijven... Dave Roelvink kan gelukkig nog lachen na al het slechte nieuws over het coronavirus. Hij gaat stuk om het feit dat er 86 mannen in een bordeel vastzitten door de pandemie. Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd.

Nasrdin maakt zich zorgen

Nasrdin Dchar a.k.a. Potlood van Mocro Maffia maakt zich zorgen over de huidige corona-situatie. Hij post de maatregelen van de NOS die gelden door het virus en spoort iedereen aan om voor zichzelf en elkaar te zorgen.

Défano neemt voorzorgsmaatregelen

Défano Holwijn heeft geen tijd om te wachten op een mogelijke supermarkt-shutdown en neemt alvast voorzorgsmaatregelen.

Ster advertentie
Ster advertentie