Entertainment

Britney Spears (40) in verwachting van haar derde kindje

  1. Newschevron right
  2. Britney Spears (40) in verwachting van haar derde kindje

Britney Spears krijgt een baby one more time! De 40-jarige zangeres laat namelijk via Instagram weten in verwachting te zijn van haar derde kindje. Dat bevestigt haar verloofde Sam Asghari, voor wie het zijn eerste kind gaat worden, eveneens op Insta.

Aangekomen

Op Instagram schrijft Britney dat ze tijdens haar vakantie op Hawaï merkte dat ze was aangekomen. Ze besloot een zwangerschapstest te doen en bleek dus uiteindelijk zwanger te zijn. Britney laat ook weten dat ze tijdens haar vorige zwangerschap last kreeg van een zwangerschapsdepressie: "Het is verschrikkelijk. Sommige mensen vonden het destijds gevaarlijk als een vrouw met een baby in haar buik iedere dag klaagde. Nu zijn vrouwen veel meer open erover. Gelukkig hoeven we die pijn niet meer geheim te houden. Ik zal elke dag yoga doen!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Paparazzi

Omdat Britney een ontzettende hekel heeft aan paparazzifotografen, geeft ze nog aan dat ze "niet zo vaak meer de deur uit zal gaan" om hen weinig kans te geven om geld aan haar te verdienen.

'Belangrijkste taak'

Britney's verloofde Sam Asghari laat via Instagram weten uit te kijken naar het vaderschap. "Huwelijk en kinderen zijn een natuurlijk onderdeel van een relatie vol liefde en respect", schrijft hij. "Het vaderschap is iets waar ik altijd naar heb uitgekeken en dat neem ik niet licht op. Het is de belangrijkste taak die ik ooit zal hebben."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie