Entertainment

Gucci Mane krijgt Bugatti-horloge van 1 miljoen dollar als kerstcadeau

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Gucci Mane krijgt Bugatti-horloge van 1 miljoen dollar als kerstcadeau

Dat Gucci Mane een zwak heeft voor Italiaanse fashionmerken mag duidelijk zijn. Echter zou het niet eens zo verbazingwekkend zijn als hij binnenkort zijn naam veranderd naar Bugatti Mane. De rapper heeft voor kerst namelijk een peperdure Bugatti Chiron-horloge gekregen van zijn vrouw Keyshia Ka'oir.

Gelukkigste man op aarde

Gucci Mane deelde gisteren verschillende foto's van zijn gezin op Instagram. In de caption wenste de 41-jarige rapper zijn volgers een vrolijk kerstfeest en noemde hij zichzelf de gelukkigste man op aarde. "Ik heb de beste echtgenote en de beste familie. Jij [Keyshia] en mijn zoon zijn de mooiste cadeaus ooit. Bedankt, schat", aldus Gucci.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Geweldige kerstcadeau"

Blijkbaar had Gucci zijn kerstcadeau nog niet geopend, want niet lang daarna deelde hij een foto van een gloednieuwe Bugatti Chiron-horloge die zijn vrouw voor hem had gekocht. Volgens hem heeft Keyshia maar liefst een miljoen dollar neergeteld om de luxe horloge te bemachtigen. "Nieuwe Bugatti Chiron-horloge, gemaakt door Jacob & Co. Dit is niet voor kleine jongens. Bedankt voor dit geweldige kerstcadeau, schat", zegt Gucci in de caption. Uiteraard liet Keyshia ook nog een leuke reactie achter onder de post. "Geen dank, liefje! Welverdiend", schreef ze.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie