Entertainment

Dubbele moordzaak YNW Melly voor de zoveelste keer uitgesteld: september 2025 opnieuw

foto: Instagram: @ynwmelly
  1. Newschevron right
  2. Dubbele moordzaak YNW Melly voor de zoveelste keer uitgesteld: september 2025 opnieuw

Het is de zoveelste keer dat YNW Melly te horen heeft gekregen dat zijn zaak opnieuw moet worden behandeld. De rapper zit al ruim vijf jaar vast op verdenking van de moord op zijn vrienden YNW Sakchaser en YNW Juvy in 2018.

Uitgesteld

De rechter in Florida heeft bepaald dat de dubbele moordzaak opnieuw behandeld moet worden. Volgens de rechter is het te ingewikkeld geworden om de zaak dit jaar nog te behandelen. Daarom besloot hij de startdatum te verplaatsen naar september 2025. Dit omdat de rechtszaak van YNW Melly in 2023 werd opgeschort. In dat jaar zou de Murder On My Mind-rapper via handlanger YNW Bortlen hebben gezorgd dat verschillende getuigen werden gemanipuleerd. Voor de rechter was dat reden genoeg om de zaak per direct stop te zetten. Eerder werd de zaak van YNW Melly ook opgeschort nadat de juryleden het niet met elkaar eens werden.

2025

Na vele jaren wachten lijkt er eindelijk toch schot in de zaak te komen. YNW Melly heeft van de rechter toch een datum te horen gekregen waarop zijn zaak weer behandeld zal worden: in september 2025 zal de artiest uit Florida zich weer mogen verdedigen voor de rechter. Mocht hij schuldig bevonden worden, dan zou hij zomaar veroordeeld kunnen worden tot een levenslange gevangenisstraf of zelfs de doodstraf.

Ster advertentie
Ster advertentie