Entertainment

Rihanna en Drake herenigen voor zijn 33e verjaardag

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Rihanna en Drake herenigen voor zijn 33e verjaardag

Rihanna en Drake zijn na een lange tijd weer eens samen gespot. De zangeres was namelijk aanwezig op het verjaardagsfeest van de rapper, die 33 is geworden.

Vriendschap

In een interview met Vogue liet Rihanna vorig jaar weten geen band meer te hebben met Drake. "We zijn geen vrienden, maar we zijn ook geen vijanden. Het is wat het is." Nu lijkt het er echter op dat hun vriendschap toch weer is aangewakkerd. Volgens een bron van E! News hadden de twee het erg gezellig op het feestje van Drake.

"Rihanna bleef een paar uur. Ze was met twee vriendinnen en werd door de beveiliging naar de tafel van Drake gebracht. Zij en Drake waren een tijdje aan het praten en lachen. Het leek erop alsof ze samen lol hadden als vrienden."

Geschiedenis

Tussen Rihanna en Drake is er een lange geschiedenis. De twee, die samen te horen waren op verschillende tracks als Work en Too Good, draaiden lange tijd om elkaar heen. In 2016 leken ze eindelijk richting een relatie te gaan. Ze namen matchende tatoeages, Drake deed een liefdesbetuiging aan Rihanna op de VMA's en ze kusten voor het eerst in het openbaar.

Eind 2016 kwam er weer een einde aan de romance. Volgens insiders kwamen hun planningen niet overeen en was het voor allebei beter om hun eigen weg te gaan. Inmiddels heeft Rihanna al een tijdje een relatie met zakenman Hassan Jameel

Ster advertentie
Ster advertentie