Entertainment

French Montana's hond bijt medewerker, rapper moet bijna 130.000 dollar betalen

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. French Montana's hond bijt medewerker, rapper moet bijna 130.000 dollar betalen

French Montana moet een schadevergoeding van bijna 130.000 dollar betalen aan een man die gebeten werd door de hond van de rapper. TMZ meldt dat de man voor Montana werkte toen hij werd aangevallen.

Zwembadreiniger

French Montana, die zijn hond Zane nog steeds in bezit heeft, werd aangeklaagd door een man genaamd Juan Lomeli. Lomeli werkte als zwembadreiniger bij Montana en klaagde hem aan, omdat hij in 2018 door de Duitse herder van de rapper was gebeten. De zwembadreiniger verklaarde dat Zane hem aanviel terwijl hij aan het werk was. De hond zou uit het niets op hem gesprongen zijn en hem hard hebben gebeten, waardoor Lomeli ernstig gewond raakte.

Schadevergoeding

Brad Wallace, de advocaat van Lomeli, verklaarde dat de verwondingen ervoor zorgden dat de zwembadreiniger een heleboel werk moest missen, waardoor hij veel geld misliep. De jury in Californië oordeelde dat Lomeli recht had op een schade vergoeding van 129.500 dollar.

Van dat bedrag is 30.000 dollar voor het mislopen van toekomstige inkomsten en 39.500 dollar voor het mislopen van inkomsten uit het verleden. De overige 60.000 dollar heeft geen economische reden, maar is voor de emotionele en fysieke pijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie