Entertainment

Noell3 keek heel haar leven op tegen Adje en CHO: "Nu voelen ze als familie"

foto: Podium ZWART: Unplugged
  1. Newschevron right
  2. Noell3 keek heel haar leven op tegen Adje en CHO: "Nu voelen ze als familie"

In een interview voor de serie Podium ZWART: Unplugged, komt de Amsterdams rapper Noell3 aan het woord. Ze vertelt over hoe ze haar hele leven al naar de hoofdgast CHO en Adje opkijkt. Sinds ze samen muziek maken, voelen de Amsterdamse legends voor haar echt als familie.

Trots

CHO is de hoofdgast in de laatste aflevering van Podium ZWART: Unplugged. De rapper neemt zijn mede-grondlegger Adje en in CHO's eigen woorden the next best: Noell3 mee. Hij noemt Noell3 een jonge, stoere, frisse, talentvolle dame uit de Bijlmer, waar hij en Adje zelf ook vandaan komen. Als hem wordt gezegd dat hij trots klinkt als hij over haar praat, zegt hij: "Ik ben ook heel trots, ik ben zeker trots. Heel enthousiast over dat zij er überhaupt is en dat ze part of the team is."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Idool

Noell3 luisterde al van jongs af aan naar de muziek van CHO. Interviewer Veronica vraagt Noelle3 hoe zij CHO zag voordat ze hem ontmoette. "Ja als een idool, zo keek ik naar hem.", antwoordt ze. "Die echtheid hoorde ik bij hem, dat herkende ik bij hem. Die verhalen over de Bijlmer, hoe hij dat omschreef, daarvan dacht ik: 'Ja, man ik herken dit! Met je mensen op de block staan. Jullie waren twaalf en deden dit al'. Ik ben ook een meisje uit de Bijlmer en we komen ook bijna van dezelfde strip."

Daarna vraagt Veronica hoe het was om haar idool vervolgens te ontmoeten en met hem samen te werken. "Sinds ik met CHO muziek maak, voelt het alsof ik er een familie bij heb", zegt de Amsterdamse hierover. "Ook Adje zit op m'n huid, net als Idaly. Het is echt een broederschap en ik ben hun kleine zusje, zo voelt dat."

Ster advertentie
Ster advertentie