Entertainment

Gunna rapt volgens fans over Lil Baby op nieuwe single "Bittersweet"

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Gunna rapt volgens fans over Lil Baby op nieuwe single "Bittersweet"

Het is voor het eerst dat Gunna weer van zich laat horen sinds de release van zijn laatste album a Gift & a Curse. Deze week bracht de rapper uit Atlanta zijn nieuwe single Bittersweet uit. Op het nummer lijkt het er volgens de fans op dat Gunna zijn vroegere vriend Lil Baby aanspreekt: "Je bent mijn gabber. Het kan mij niets schelen als we ruzie krijgen, ik zou je nooit dissen.”

Ruzie

Ondanks dat Gunna geen namen noemt, denken de fans toch zeker te weten dat de line gericht is naar Lil Baby. De twee rappers die in 2018 samen een hit scoorde met het nummer Drip Too Hard, kregen ruzie nadat Gunna schikte met justitie in de RICO-zaak tegen Young Thug, het label YSL en hemzelf. Lil Baby betichtte Gunna ervan een snitch te zijn en besloot hem na zijn schikking te ontvolgen. Ook rapte Lil Baby dat Young Thug niet blij zal zijn met de schikking van Gunna.

Gunna reageerde daar weer op op zijn nummer Bread & Butter. Op dat nummer stelde hij dat Lil Baby zelf omgaat met een klikspaan. Hier lijkt Gunna te doelen op Lil Baby’s labelbaas Pierre Thomas. De geruchten gaan dat Thomas met de politie zou hebben gepraat nadat zijn vriend werd vermoord. Thomas reageerde hier weer op door te stellen dat hij zich totaal afzijdig houdt van de straatcultuur: "Ik geef niks om de wetten van de straat. Jullie geloven in een sprookje terwijl ik onder moeilijke omstandigheden het beste van mijn leven heb gemaakt."

Mogelijke verzoeningspoging

Na vele opmerkingen over en weer lijkt Gunna toch te beseffen dat de ruzie onnodig is geweest. Vele fans op het internet denken daar hetzelfde over. Zo schrijft iemand op X: "Hij heeft het duidelijk over Baby. Het is zo triest dat ze ruzie hebben." Volgens een andere X-gebruiker moet Lil Baby niet hebben van de vredelievendheid van Gunna. De gebruiker tweette een foto van Ludacris die zijn polsslag controleerde met daarbij: "Lil Baby toen hij die bar hoorde."

Lil Baby heeft tot nu toe nog niet gereageerd op de uitingen van Gunna.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie