Entertainment

Jeremih mag ziekenhuis verlaten nadat hij werd opgenomen met corona

foto: Kathy Hutchins / Shutterstock.comfoto: Kathy Hutchins / Shutterstock.com
  1. Newschevron right
  2. Jeremih mag ziekenhuis verlaten nadat hij werd opgenomen met corona

Jeremih mag weer terug naar huis. De zanger heeft wekenlang met corona in het ziekenhuis gelegen. In een verklaring laat hij weten dat het goed met hem gaat en dat hij iedereen wil bedanken voor de steun.

"Allereerst wil ik God en het ongelofelijke team van artsen en verpleegkundigen bedanken voor het redden van mijn leven. Ik zal voor altijd dankbaar zijn", zei Jeremih in een verklaring aan Billboard. "Ik wil ook mijn familie en vrienden bedanken voor alle steun. Ik ben overweldigd en ongelofelijk dankbaar. In het bijzonder wil ik Chance The Rapper, 50 Cent en Diddy bedanken voor hun liefde en steun. En natuurlijk mijn fans over de hele wereld." Tot slot laat Jeremih weten dat het elke dag beter met hem gaat en dat hij niet kan wachten om tijd door te brengen met zijn zoons.

Heftige periode

Het is een heftige periode geweest voor Jeremih. In november werd bekend dat hij in kritieke toestand aan de beademing lag op de intensive care in zijn geboortestad Chicago. Familie en kennissen lieten eerder weten dat zijn lichaam een flinke klap heeft gekregen.

Ster advertentie
Ster advertentie