Entertainment

Nicki Minaj doneert $25.000 aan opvanghuis op Trinidad

foto: Instagram: nickiminaj
  1. Newschevron right
  2. Nicki Minaj doneert $25.000 aan opvanghuis op Trinidad

Nicki Minaj bezocht afgelopen week haar geboorteland Trinidad en Tobago. Niet alleen om carnaval te vieren, maar ook om het St. Jude's Home for Girls te bezoeken. Daar sprak ze de meisjes - die allemaal te maken hebben met moeilijke thuissituaties - toe vanuit haar eigen ervaringen. Ook deed ze een donatie van 25.000 dollar en beloofde om een jeugdcentrum te gaan bouwen.

"Bedankt dat jullie de meisjes hoop en inspiratie geven. Zijn geven mij weer hoop en inspiratie nu ik hier vandaag ben. En ik wil graag $25.000 doneren om ze te helpen."

Huiselijk geweld

Tijdens haar bezoek was Nicki open over haar eigen ervaringen als tiener: "Ik had vroeger te maken met huiselijk geweld. Ik heb als tiener hele moeilijke momenten meegemaakt." Zo vertelde ze dat ze op jonge leeftijd zwanger is geraakt, maar dat geheim heeft gehouden voor haar moeder. "Soms voelt het alsof het niet meer beter kan worden. Als je mijn leven als les gebruikt, weet je dat er betere dagen aankomen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Motivational speech

Wetend waar ze mee te maken hebben, deed Nicki er alles aan om de meisjes te inspireren en motiveren: van advies op het gebied van liefdes en relaties tot een spontane talentenjacht. "Er moet iets in je zitten dat - zelfs nu - besluit dat je hoe dan ook gaat winnen. Ondanks wat er over je gezegd wordt en ondanks het feit dat je geen ouders om je heen hebt. Je moet vandaag besluiten dat jij degene bent in deze kamer die gaat winnen."

Ster advertentie
Ster advertentie