Entertainment

Nicki Minaj is getrouwd

foto: Instagram: Nicki Minaj
  1. Newschevron right
  2. Nicki Minaj is getrouwd

Nicki Minaj gaat vanaf nu door het leven als Mrs. Petty. De 36-jarige artiest is namelijk getrouwd met Kenneth Petty. Het grote nieuws maakte ze bekend via Instagram. "Onika Tanya Maraj-Petty 10-21-19", staat er bij een video waarin petjes en bekers te zien zijn met daarop 'bruid en bruidegom'.

daten en verloving

Heel lang zijn Nicki en Kenneth nog niet samen. Volgens TMZ kennen ze elkaar al jaren, maar begonnen ze pas in 2018 te daten. In december van dat jaar maakten ze hun relatie officieel bekend op social media. Sindsdien praat Nicki maar al te graag over haar grote liefde op haar eigen Queen Radio en op social media.

Crimineel verleden

Afgelopen zomer maakte Nicki bekend plannen te hebben om met Kenneth in het huwelijksbootje te stappen. Niet al haar fans waren blij met deze verloving, aangezien Kenneth een crimineel verleden heeft. Hij is ooit veroordeeld voor verkrachting en zat zeven jaar vast voor doodslag. Nicki reageerde geïrriteerd op alle kritiek en bleef hem verdedigen. "Hij was 15, zij was 16... in een relatie. Maar ga je gang Internet..."

Ster advertentie
Ster advertentie