OMG

Nicki Minaj verdedigt fanatiek haar nieuwe vriend met crimineel verleden

foto: Instagram: nickiminaj
  1. Newschevron right
  2. Nicki Minaj verdedigt fanatiek haar nieuwe vriend met crimineel verleden

Nicki Minaj heeft een nieuwe lover en dat deelt ze maar al te graag met haar Instagramvolgers. Dat zorgde afgelopen dagen nogal voor wat ophef. Haar nieuwe boyfriend, Kenneth Petty, heeft namelijk een crimineel verleden: hij is ooit veroordeeld voor verkrachting en heeft zeven jaar vastgezeten voor doodslag. Nicki blijft hem echter fanatiek verdedigen. "Hij was 15, zij was 16... in een relatie. Maar ga je gang Internet...", aldus een reactie op Instagram.

aanklagen

Dat Nicki pittig is en niet bang om van zich af te bijten, was al wel bekend. Dit blijkt ook weer uit haar recente Instagrampost waarin ze dreigt om Daily Mail-presentator Jesse Palmer aan te klagen, die kwaad over haar gesproken zou hebben. "Ik hoop dat je een goede advocaat hebt Jesse Palmer. Je hebt zojuist tegen me gelogen op nationale tv en nu word je aangeklaagd. Ik hoop dat je je woorden over mij kan onderbouwen met FEITEN", aldus de beschrijving bij de foto. Ook op Twitter sprak ze de presentator aan: "Je gaat de gevangenis in".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

trouwe fans

Wat Jesse precies gezegd heeft waardoor Nicki zo kwaad is, is niet helemaal duidelijk. Ze voelt zich duidelijk beledigd en klaagt hem aan voor het kwaadspreken en zwartmaken van haar naam. Of ze Jesse daarmee inderdaad de gevangenis in krijgt, valt nog te betwijfelen. Anderen beweren dat het ook iets te maken kan hebben met haar broer die een aantal jaar geleden veroordeeld is voor verkrachting. Nicki zou destijds een deel van de borgtocht betaald hebben om hem vrij te krijgen. Wat het ook mag zijn, het maakt de 'Barbz', Nicki's trouwe fans, niks uit. Zij blijven hun idool hoe dan ook steunen, zo blijkt uit de reacties op social media.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie