Entertainment

Broadway-acteur koopt door slaven gebouwd landhuis "om met liefde te vullen"

foto: Instagram: sirroberttakespics
  1. Newschevron right
  2. Broadway-acteur koopt door slaven gebouwd landhuis "om met liefde te vullen"

Broadway-acteur Robert Hartwell was op zoek naar een woning en vond een enorm wit landhuis in Great Barrington, Massachusetts. Hij werd direct verliefd en ontdekte dat het gebouw zo'n 200 jaar geleden door tot slaaf gemaakten was gebouwd, toen slavernij nog legaal was.

Contant betalen

Robert maakte zich klaar voor de aankoop van het huis met een vraagprijs van $349.000. De eigenaar eiste echter dat hij het contant zou betalen. De man naam aan dat Robert het huis daardoor niet kon betalen en af zou zien van de aankoop. De acteur deed juist het tegenovergestelde en regelde het geld contant, kocht het huis en is nu de trotse eigenaar van een landhuis waar hij al zijn liefde in wil steken.

Vrije homoseksuele man

Op Instagram heeft de acteur een foto gepost waarop hij voor zijn nieuwe stekje poseert. Daaronder staat: "Ik had mijn voorouders die in 1820 hun ruggen braken om dit huis te bouwen graag verteld dat 200 jaar later een vrije homoseksuele zwarte man het zou bezitten en het met liefde zou vullen en een manier zou vinden om hun naam te eren."

Ster advertentie
Ster advertentie