Entertainment

Yeehaw: Beyoncé kondigt nieuw country album tijdens Super Bowl

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Yeehaw: Beyoncé kondigt nieuw country album tijdens Super Bowl

Beyoncé heeft tijdens de Super Bowl goed nieuws gebracht: ze brengt namelijk binnenkort een nieuw album uit. En dat wordt toch wel een heel ander geluid dan dat we van haar kennen. De zangeres heeft in de aanloop naar haar nieuwe album twee country-tracks uitgebracht die de toon hebben gezet voor haar album.

Nieuw album Beyoncé

Beyoncé was te zien in een speciale reclame die tijdens de Super Bowl werd uitgezonden en liet hierin weten dat ze volgende maand een nieuw album uitbrengt. Dit nieuws kondigde ze aan door ook meteen twee nieuwe nummers te droppen die duidelijk hebben gemaakt wat voor sound we kunnen verwachten. Met de nieuwe nummers Texas Hold 'Em en 16 Carriages laat ze namelijk horen dat ze een nieuwe weg inslaat en gefocust is op een heel nieuw genre. De zangeres heeft namelijk een country-sound laten horen in haar nieuwe muziek. Hoogstwaarschijnlijk zal haar nieuwe album genaamd Renaissance: Act II meer van dit geluid laten horen

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reacties

Beyoncé dropte vorige week tijdens de Grammy's al wat hints over de country-weg die ze inslaat. Veel mensen begrepen namelijk niet helemaal waarom de zangeres een cowboyhoed droeg tijdens de awardshow. Nu begrijpt iedereen natuurlijk dat ze helemaal in haar country-era zit en reageren fans erg enthousiast op deze nieuwe kant van Beyoncé. "Ik ben nog steeds in shock dat Beyoncé een reclame heeft gedaan, nieuwe muziek heeft gedeeld en ons een datum heeft gegeven voor het album. It feels so good to be alive", "Beyoncé brengt een countryalbum uit zodat ze eindelijk een Grammy krijgt voor Beste Album van het Jaar" en "Ik heb zoveel zin in een countryalbum van Beyoncé", reageren mensen op X.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie