Entertainment

Blue Ivy spreekt audioboek 'Hair Love' in

foto: YouTube/Beyoncé
  1. Newschevron right
  2. Blue Ivy spreekt audioboek 'Hair Love' in

Blue Ivy Carter heeft meegewerkt aan het audioboek Hair Love, dat gebaseerd is op de gelijknamige korte film. De achtjarige dochter van Beyoncé en Jay-Z is in het audioboek de verteller.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Oscar

Hair Love won dit jaar een Oscar in de categorie Beste Korte Film. De Amerikaanse korte film, die eind 2019 werd gereleased, gaat over een Afro-Amerikaanse vader die voor het eerst zijn dochters haar probeert te doen. Met dit verhaal willen de makers - Matthew A. Cherry (BlacKkKlansman), Bruce W. Smith (The Princess and the Frog) en Jordan Peele (Get Out) - black hair normaliseren. Naast de korte film en het audioboek komt er binnenkort ook een HBO-serie van Hair Love.

Spotlights

Het is zeker niet de eerste keer dat Blue Ivy aan iets meewerkt. De oudste dochter van de Carters staat steeds vaker in de spotlights. Zo is ze te zien in meerdere videoclips van haar moeder, had ze haar eigen 'freestyle' op het album van haar vader en verschijnt ze regelmatig met haar ouders op events. Ze won dit jaar zelfs al haar eerste prijs: een BET Award voor de samenwerking met haar moeder op de single Brown Skin Girl.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie