Music

Beyoncé toont 'alle tinten bruin' in videoclip 'Brown Skin Girl'

foto: YouTube: Beyonce
  1. Newschevron right
  2. Beyoncé toont 'alle tinten bruin' in videoclip 'Brown Skin Girl'

Beyoncé heeft de video van 'Brown Skin Girl' gedropt, afkomstig uit haar film Black is King. In de video zien we een legioen van haar invloedrijke vriendinnen de revue passeren en ook Bey's eigen dochter Blue Ivy. Queen B omschrijft de video als een viering van "alle tinten bruin".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Krachtige vrouwen

In de zes minuten durende video, die eerder al te zien was op Disney+, zien we onder andere hoe een grote en diverse groep vrouwen zich klaarmaakt voor een bal, hoe jonge meisjes vredig met elkaar spelen en hoe invloedrijke zwarte vrouwen als Lupita Nyong'o, Naomi Campbell en Kelly Rowland in het zonnetje worden gezet. Dit alles op de grootse en artistieke manier zoals we die van Beyoncé gewend zijn.

Blue Ivy

Ook haar eigen dochter Blue Ivy speelt een grote rol in de video. Voor het eerst zien we hoe zij haar eigen vocalen laat horen. "Brown skin girl, your skin just like pearls", fluistert Blue zingend, terwijl ze paradeert in een prachtige baljurk.

'Alle tinten bruin'

In een reactie aan People laat Beyoncé weten dat ze "alle tinten bruin" aan bod wilde laten komen in de video. "Het is zo belangrijk dat we allemaal samen te zien zijn en elkaars schoonheid vieren."

Bekijk hierboven de hele videoclip.

Ster advertentie
Ster advertentie