Entertainment

Lizzo onthult naam en releasedatum van eigen docu op HBO Max

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Lizzo onthult naam en releasedatum van eigen docu op HBO Max

Lizzo komt met haar eigen documentaire. De Amerikaanse Grammy-winnares laat via haar eigen Instagram weten dat de film vanaf eind volgende maand te bewonderen is op HBO Max. "Ik kan eindelijk mijn verhaal op mijn manier vertellen."

"Truth Heals"

Gisteren deelde Lizzo op haar Instagram dat haar documentaire vanaf 24 november te zien is via HBO Max. Eerder dit jaar werd al bekend gemaakt dat er een documentaire over de zangeres aan zat te komen, maar toen was er nog geen titel of releasedatum bekend.

De documentaire krijgt de naam Love, Lizzo. Op de poster is te lezen dat de subtitel "Truth Heals" is, een slogan afgeleid van het hitnummer Truth Hurts uit 2019.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Roem, succes, liefde

Warner Media zegt in een officieel persbericht dat de documentaire "de reis van een baanbrekende superster" vastlegt. "Lizzo is geworden wat de wereld nodig had door gewoon zichzelf te zijn. De documentaire deelt het inspirerende verhaal achter haar bescheiden begin tot haar snelle opkomst. Daarnaast geeft het een intieme kijk in de momenten die haar verdiende opkomst naar roem, succes, liefde en internationale sterrendom vormden."

'Overnight succes'

Lizzo is erg enthousiast dat ze eindelijk de documentaire, en daarmee haar verhaal, mag delen met haar fans. "Als klein meisje had ik er nooit van durven dromen dat ik alle dingen die ik tot nu toe heb mogen doen, zou ervaren. En ik ben nog maar net begonnen. Ik ben zo enthousiast dat ik mijn reis mag herbeleven en delen met mijn fans en HBO Max. Van 'Cuz I Love You' tot mijn dramatische wereldtournee, liefde kwijtraken, liefde vinden en het maken van mijn nieuwe album 'Special'. Jullie krijgen te zien hoeveel tijd, geduld, bloed, zweet en tranen er in dit proces zaten. Het duurt tien jaar om een 'overnight succes' te worden, maar hopelijk kan ik met deze documentaire jonge creatievelingen inspireren en aansporen om door te gaan."

Ster advertentie
Ster advertentie