Entertainment

Lizzo geeft geniale reactie op 'obesitasvraag' tijdens interview

foto: EPAfoto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Lizzo geeft geniale reactie op 'obesitasvraag' tijdens interview

Celebrities krijgen vaak de meest ongepaste interviewvragen voorgeschoteld. Ook Lizzo kreeg hiermee te maken. Tijdens een interview vroeg iemand aan haar hoe het is om 'dagelijks met obesitas' te leven. Op Instagram bijt ze op een hilarische manier van zich af.

Reactie

Lizzo plaatste een filmpje op Instagram waarop ze reageert op deze vreemde vraag. "Ik word wakker in mijn obesitas bed. Ik heb een kingsize bed nodig, omdat ik zo dik ben", begint ze. "Ik doe mijn obesitas Louis Vuitton-pantoffels aan en loop de badkamer binnen waar ik mezelf met de meest zwaarlijvige, dure oliën en crèmes insmeer. Daarna loop ik naar mijn prachtige, obesitas keuken en tegen de tijd dat ik daar ben, heb ik alweer een miljoen dollar verdiend."

Bankrekening

Om er nog een schepje bovenop te doen, zegt Lizzo snikkend: "Mijn bankrekening is zó dik, ik heb geprobeerd haar op een dieet te zetten, maar ze is zó koppig dat ze niet wil luisteren." Op Instagram verbazen mensen zich over de vraag, maar er wordt ook hard gelachen om het filmpje van Lizzo. Zo plaatste de moeder van Beyoncé en Solange een paar lachende emoji’s en daar schreef ze bij: "Who ever asks that has an obesely stupid brain."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Body normative'

Lizzo is naast zangeres al jarenlang een voorvechter van de body positivity-beweging. "Ik wil mijn eigen lichaam normaliseren. En niet alleen maar zeggen wat coole beweging body positivity is", vertelde ze in een interview met Vogue. De volgende stap is volgens haar om 'body normative' te zijn. "Dik zijn is niet positief, maar gewoon hartstikke normaal."

Ster advertentie
Ster advertentie