Entertainment

Rihanna ziet Lizzo als rolmodel: "Ze is een badass zelfverzekerde vrouw"

foto: YouTube: Entertainment Tonight
  1. Newschevron right
  2. Rihanna ziet Lizzo als rolmodel: "Ze is een badass zelfverzekerde vrouw"

"Ik hou van Lizzo. Ze is zo badass. Ze is alles waar Savage voor staat." Dat zei Rihanna in een interview met Entertainment Tonight. Dinsdag presenteerde Riri de nieuwe collectie van haar Savage x Fenty lingerielijn tijdens de New York Fashion Week.

"Ze is alles waar Savage voor staat: een zelfverzekerde vrouw, ongeacht je omvang, huidskleur. Je houding is wat je Savage maakt. Het is die zelfverzekerdheid die je hebt en ook kan uitstralen naar andere mensen toe."

meer dan ready

Al snel werd duidelijk dat Rihanna stiekem staat te springen om een samenwerking met de twerkende fluitspelende zangeres Lizzo. De twee hebben elkaar helemaal nog niet daarover gesproken. Maar ook Lizzo kan niet wachten om samen met haar de studio in te duiken.

"Ik ben klaar voor onze collab sis."

Album, wanneer?!

Over Rihanna's muziek gesproken: er staat nog een album op de planning. Maar wanneer dat uitkomt, blijft een raadsel. Zelfs wanneer de verslaggeefster het toch uit haar probeert te krijgen. "Ik ben een zelfverzekerde vrouw, dus wat ik ook doe, het zal goed zijn. Ook wat betreft mijn album zullen jullie maar gewoon moeten wachten."


Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie