Entertainment

Rihanna krijgt eigen museum in Barbados

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Rihanna krijgt eigen museum in Barbados

Rihanna krijgt haar eigen museum in Barbados. Dat is nogal wat! De zangeres, wiens volledige naam Robyn Rihanna Fenty is, groeide op in Bridgetown en ging op haar zestiende naar Amerika om haar muzikale droom te volgen. De minister-president van het eiland waar Riri geboren is, Mia Amor Mottley, vertelde tijdens een event in Londen dat er momenteel gesprekken gaande zijn voor een Rihanna-museum.

bewondering

Minister-president Mottley vindt dat de 31-jarige zangeres en ondernemer het verdient om geëerd te worden met een eigen museum. Zo sprak ze haar bewondering uit over hoe Riri van een gewoon simpel meisje de transformatie heeft gemaakt naar een van de meest succesvolste entertainers in de wereld.

niet te stoppen

Behalve dat je Rihanna natuurlijk kent van onder andere haar hits Work, Man Down, Diamonds, Umbrella, Pon De Replay, acteert ze ook. Bijvoorbeeld in de films Ocean's 8 en Guava Island. Daarnaast is ze een echte ondernemer. Zo is haar make up-merk Fenty Beauty een groot succes, heeft ze nu ook een Fenty lingerielijn en kleding op de markt gebracht. Alsof dat niet al heel wat is, is Rihanna ook nog eens de ambassadeur van Barbados.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie