Entertainment

Rihanna schittert tijdens de lancering van eigen kledingcollectie

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Rihanna schittert tijdens de lancering van eigen kledingcollectie

Rihanna is de afgelopen tijd druk bezig geweest met de lancering van haar nieuwe kledingcollectie. Vorige maand schitterde ze bij de opening van haar boetiek in Parijs en dinsdag was het tijd voor een Fenty-lanceringsfeestje in New York.

Pretty in pink

De rijkste vrouwelijke artiest van Amerika - die overigens een fashionably late bij haar eigen feestje verscheen - droeg een outfit waar haar fans niet over uitgepraat raken. Ze verscheen in een knalroze satijnen jurkje met schoenen en lippenstift in een bijpassende roze kleur. Haar outfit maakte ze af met turquoise accessoires.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lichaam

Uiteraard kwam het jurkje uit de eigen collectie van Rihanna. Aan E-News vertelt ze dat ze van tevoren nog niet wist wat ze zou dragen: "Het hangt ervan af hoe je die dag in je vel zit." Uiteindelijk koos ze de roze jurk, omdat ze er "levendig, zomers en levendig" in uitzag. "En het verbergt alle probleemgebieden", voegt ze daar lachend aan toe.

Rihanna wil dat haar kledingcollectie voor elk soort lichaamstype toegankelijk is. "We hebben onze modellen voor de standaardmaten zoals ze uit de fabriek komen, maar ik wil ook zien hoe het bij mij staan. Ik wil de kleding ook zien bij curvy vrouwen", legt ze uit. "Ik hou hier rekening mee, omdat ik vrouwen zich zelfverzekerd wil laten voelen in mijn kleding."

Fenty

Rihanna's modehuis Fenty maakt onderdeel uit van LVMH, het moederbedrijf van onder andere Louis Vuitton, Moët en Hennessy. Ze is de eerste vrouw met een merk bij dit luxeconglomeraat.

Ster advertentie
Ster advertentie