Lifestyle

Rihanna kiest voor model met littekens voor Fenty-campagne

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Rihanna kiest voor model met littekens voor Fenty-campagne

We love Rihanna. Eerder wist ze met haar make-up merk Fenty Beauty wereldwijd de make-up industrie eens goed op zijn plek te zetten door eindelijk met een foundation te komen met kleuren voor iedereen. Al snel volgden er meer merken, waarmee Rihanna er eindelijk voor zorgen dat er voor iedere huidskleur een foundation te verkrijgen is.

67-jarig model

De zangeres blijft enorm toffe dingen doen op het gebied van mode en make-up: zo koos ze voor haar campagne voor haar modemerk Fenty kortgeleden al voor een 67-jarig model, wat wereldwijd enorm werd gewaardeerd.

littekens

Ook nu valt de modelkeuze van Rihanna behoorlijk in de smaak: er verscheen een ongeretoucheerde foto van het Zuid-Soedanese model Aweng Chuol in de campagne van Fenty, waarop duidelijk littekens in het gezicht te zien zijn. En ze is nog altijd prachtig!

Het beeld kan op veel enthousiaste reacties van fans rekenen. Zo schreef een fan: "Wauw! Een meisje met littekens, dit raakt mij diep in het hart."

"Ik had nooit een reden om me minder verschrikkelijk te voelen over mijn littekens, tot ik dit gezien heb."

Een toonbeeld

Een andere persoon omschreef Aweng in de campagne als een 'toonbeeld voor mensen die last hebben van acné'. Rihanna: you go girl!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie