Entertainment

Swae Lee heeft bizarre interactie op Instagram Live met dief van harde schijf

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Swae Lee heeft bizarre interactie op Instagram Live met dief van harde schijf

Swae Lee kwam op Instagram Live in een bizarre situatie terecht, toen een hacker met een masker claimde zijn harde schijf in zijn bezit te hebben.

Masker en vervormde stem

Swae Lee zat middenin een Instagram Live-sessie als een anonieme hacker de sessie betreedt. Met vervormde stem en masker maakt hij Swae Lee duidelijk dat hij zijn harde schijf heeft gestolen. Eerst lijkt de rapper het niet serieus te nemen, aangezien hij de hacker belachelijk begint te maken met grapjes. "Halloween is voorbij," zegt hij onder andere. Het gezicht Swae Lee begint echter om te slaan als de hacker meerdere items laat zien uit dezelfde tas waar de harde schijf in zat. "Nu is het niet meer grappig hé," zegt de hacker.

20K volgers

De hacker trok het ene item na het andere uit de gestolen tas. Een horloge, iPad en zelfs condooms. Toen Swae Lee besefte dat hij niet loog, begon hij met de hem te onderhandelen. De hacker eiste enkel twintigduizend volgers op Instagram, in ruil voor de harde schijf. Swae Lee lijkt te willen instemmen met de eis, als hij de hacker vraagt wat zijn Instagram is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie