Entertainment

John Legend uitgeroepen tot 'Sexiest Man Alive'

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. John Legend uitgeroepen tot 'Sexiest Man Alive'

Move over Idris Elba, want People's Magazine heeft een nieuwe Sexiest Man Alive benoemd. Niemand minder dan John Legend mag zichzelf dit jaar - volgens het tijdschrift - de meest sexy man op aarde noemen.

Blij en bang

John Legend won eerder al Emmy, een Grammy, een Tony en mag daar nu weer een hele andere titel aan toevoegen. "Ik ben heel blij, maar ik ben tegelijkertijd ook een beetje bang, want er staat veel druk op me", vertelt de 40-jarige zanger aan People's Magazine. "Iedereen gaat op me letten of ik wel sexy genoeg ben om deze titel te houden. En ik volg ook nog eens Idris Elba op, wat niet eerlijk en leuk voor mij is!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Aardig

People's Magazine noemt genoeg redenen waarom er dit jaar voor de Ordinary People-zanger is gekozen. "Legend is een van de grootste Hollywoodsterren geworden, maar blijft toch heel down-to-earth", staat er op de website. Hij is niet alleen knap, heeft niet alleen een indrukwekkende carrière, maar is ook een van de aardigste Hollywoodsterren en is daarnaast een echte familieman.

Stem

Er is natuurlijk ook nog een andere belangrijke reden waarom John Legend volgens velen erg sexy is, en dat is zijn stem. Speciaal voor People's Magazine leest de zanger met de zwoele stem daarom een paar 'sexy tweets' voor.

Titel

John Legend is de 34e man die door People's Magazine uitgeroepen is tot Sexiest Man Alive. Naast Idris Elba kregen eerder Dwayne Johnson, Channing Tatum en David Beckham de titel.

Idris Elba heeft er overigens geen problemen mee dat hij de titel moet overdragen aan John, zo laat hij weten op Twitter: "Je verdient het."

Ster advertentie
Ster advertentie