Entertainment

Cassie en vriend Alex in verwachting van een dochter

foto: Instagram: Cassie
  1. Newschevron right
  2. Cassie en vriend Alex in verwachting van een dochter

Cassie is zwanger! De 32-jarige zangeres en haar vriend Alex Fine hebben via Instagram laten weten dat ze in verwachting zijn van een dochter. Hoeveel maanden Cassie precies zwanger is en wanneer ze is uitgerekend, is onbekend.

onbeschrijfelijke liefde

Hoewel de praktische details over de zwangerschap achterwege zijn gelaten, heeft Alex een uitgebreide boodschap voor zijn vriendin en toekomstige dochter geschreven. Aan Cassie belooft hij haar onder andere zo goed als mogelijk bij te staan tijdens en na de zwangerschap. Aan zijn kleine meid belooft Alex onder andere dat hij altijd het juiste voorbeeld zal proberen te geven en altijd een goede en gezonde relatie met haar moeder zal nastreven.

"Ik had nooit gedacht dat ik nog meer liefde zou kunnen voelen na het ontmoeten van je moeder... Maar toen we te horen kregen dat jij op komst bent, voelde ik meteen al een onvergelijkbare en onbeschrijfelijke liefde."

break-up

Cassie is nu dolgelukkig met Alex, maar vorig jaar moest ze haar break-up met P. Diddy nog verwerken. De zangeres en Diddy hadden ongeveer tien jaar een relatie en verbraken het uiteindelijk in oktober van 2018.

Ster advertentie
Ster advertentie