Entertainment

Drake pronkt met basketbalskills van zoontje Adonis

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Drake pronkt met basketbalskills van zoontje Adonis

Terwijl Drake druk bezig is met zijn aankomende album Certified Lover Boy en fans warm houdt met de mini-EP Scary Hours 2 doet hij ook zijn best om tijd door te brengen met zijn driejarige zoontje Adonis. Zo blijkt uit een instagrampost van de rapper waarin hij de basketbalskills van Adonis tentoonstelt aan de rest van de wereld.

Jump shots

Wie Drake volgt weet dat hij een enorme basketbalfan is en regelmatig te vinden is bij wedstrijden van de Toronto Raptors. Wellicht dat hij zijn zoontje alvast klaarstoomt voor een carrière als basketballer, want het jongetje wist maar liefst twee voortreffelijke jump shots aan elkaar te rijgen. Op de achtergrond valt ook te horen dat de talentvolle Adonis wordt aangemoedigd door zijn moeder, Sophie Brussaux.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuw album

Ook is op de achtergrond de track What’s Next te horen, afkomstig van bovengenoemde EP Scary Hours 2, die een maand geleden werd uitgebracht. Net als de eerste Scary Hours dient Scary Hours 2 hoogstwaarschijnlijk als een voorbode van het album Certified Lover Boy, dat hopelijk niet lang meer op zich laat wachten.

Ster advertentie
Ster advertentie