Naar homepage
Entertainment

'Yummy'-dansvideo van choreografe Parris Goebel gaat harder dan originele clip

foto: YouTube: PARRI$
  1. Newschevron right
  2. 'Yummy'-dansvideo van choreografe Parris Goebel gaat harder dan originele clip

Niemand danst zo lekker op de muziek van Justin Bieber als Parris Goebel en haar danseressen. Na vijf jaar geleden bij het grote publiek te zijn doorgebroken met de clip van Sorry, is de Nieuw-Zeelandse choreografe nu aan de slag gegaan met Biebers nieuwe hit Yummy. En veel mensen vinden haar clip toffer dan de originele...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Video

"Wat zou ik graag de 'Sorry'-meiden zien dansen op dit nummer", schreef iemand onder de clip van Justin Bieber. Dat was voor Parris het startsein om haar danseressen te verzamelen en een choreo te maken op de track. Na het posten van wat trainingsvideo's die op zichzelf al tof genoeg zouden zijn voor een clip, bracht ze gisteren de volledige video uit. Die is daarna om nog onbekende redenen weer van YouTube verwijderd, maar is een dag later gelukkig terug online geplaatst.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Clips en shows

Parris is wereldberoemd in de danswereld. Naast de videoclip van Sorry verzorgde ze met haar danseressen van de Royal Family-crew ook clips van onder andere Ciara's Level Up en Sam Smith's How Do You Sleep? én ze zette de superdikke Fenty-show van Rihanna in elkaar. De getalenteerde choreografe valt bij meer artiesten in de smaak, want ook Janet Jackson, Jennifer Lopez, Nicki Minaj en Jason Derulo schakelden eerder al haar hulp in.

Ster advertentie
Ster advertentie