Music

Rihanna gebruikt 'Popalik' van Cho, Spanker en Stefflon Don in Savage x Fenty-show

foto: youtube/Amazon Prime Video
  1. Newschevron right
  2. Rihanna gebruikt 'Popalik' van Cho, Spanker en Stefflon Don in Savage x Fenty-show

Rihanna heeft een Nederlandse tune gebruikt in haar Savage x Fenty modeshow! De de danseressen gingen onder leiding van topchoreograaf Parris Goebel helemaal los op Popalik, je weet wel, die dikke FunX-hit van Cho en Stefflon Don op een sicke productie van Spanker!

Beste producer

Cho schrijft op Insta dat hij geblessed is en stuurt de award voor beste producer alvast richting Spanker. Hun collega's reageren ook volop: Murda noemt het "Dommm!", Ir-Sais en DYNA stoken het vuurtje alvast op en ook Bokoesam - Sick - en I Am Aisha - Leippp - zijn blij voor hun collega.

Parris Goebel

Het genie achter het concept en de superdikke choreografieën in de Fenty-show is de Nieuw-Zeelandse Parris Goebel. Je hebt haar werk vaker gezien in de video's van bijvoorbeeld Justin Biebers Sorry en Ciara's Level Up, maar de getalenteerde danseres werkte eerder ook al samen met onder anderen Janet Jackson, Jennifer Lopez, Nicki Minaj en Sam Smith.

Savage x Fenty

De beelden zijn afkomstig uit de Savage X Fenty Show die te zien is op Amazon Prime. Dat is een 50 minuten durende modeshow van het lingeriemerk van Riri, waarin de tune van Cho, Stefflon Don en Spanker net als tunes van DJ Khaled, Big Sean en Migos te horen is. Wat je te zien krijgt is lingerie, héél véél lingerie. Check de trailer:

{youtube https://www.youtube.com/watch?v=ACznbUUhbhA }
Ster advertentie
Ster advertentie