Entertainment

Ty Dolla $ign belandt in ziekenhuis na ongeluk met skateboard

foto: Shutterstock/Arturo Holmes
  1. Newschevron right
  2. Ty Dolla $ign belandt in ziekenhuis na ongeluk met skateboard

Ty Dolla $ign is zaterdag kort opgenomen in het ziekenhuis na een skateboardongeluk. Op Instagram plaatste de 40-jarige rapper een foto waarop hij te zien is in een ziekenhuisbed met medische draden aan zijn blote borst.

Bewusteloos

Het cryptische onderschrift bij de foto - een emoji van twee open handen en gekruiste vingers - maakte niet direct duidelijk wat er aan de hand was met Ty Dolla $ign. Een uur na de post, legde de rapper via zijn Instagram Stories uit dat hij een ongeluk heeft gehad. Na een pijnlijke val met zijn skateboard raakte Ty Dolla $ign buiten bewustzijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'God zij geprezen'

Gelukkig gaat het goed met Ty Dolla $ign en mocht hij na een korte opname het ziekenhuis verlaten. "God zij geprezen", schrijft Ty Dolla $ign in zijn Instagram Stories. "Dank aan iedereen die voor me heeft gebeden en liefde heeft getoond. Ik hou veel van jullie."

Dashawn Jordan

Verder bedankt de rapper professioneel skater Dashawn Jordan, met wie hij vermoedelijk samen was op het moment van het ongeval. "Bedankt dat je me naar de eerste hulp bracht", schrijft Ty Dolla $ign. Ook bedankt hij zijn dochter Jailynn die de hele tijd bij hem is gebleven. "Ik hou van je prinses."

Ster advertentie
Ster advertentie