Entertainment

Charlamagne heeft de oplossing tegen geweld in Amerika

foto: youtube/tmz
  1. Newschevron right
  2. Charlamagne heeft de oplossing tegen geweld in Amerika

Charlamagne Tha God zegt vaak waar het op staat, maar hij denkt ook vaak in oplossingen. Iedereen weet dat geweld een groot probleem is in de Verenigde Staten. Daarom vroeg TMZ hem of er minder geweld in de hiphopwereld zou zijn als rappers in therapie zouden gaan. De presentator van The Breakfast Club had daar een duidelijk antwoord op: "Niet alleen in de industrie, maar als meer mensen op hun mentale gezondheid zouden letten, dan zou het geweld in heel Amerika afnemen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mensen met pijn doen anderen pijn

Charlamagne zegt dat het bij geweld altijd gaat om mensen die hun pijn ventileren: "Het zijn mensen die nooit hebben om leren gaan met hun trauma's of pijn", zegt de radiohost. "Mensen met pijn, doen anderen pijn. Als je daar niet mee om leert gaan, dan doe je het ook anderen aan. Het maakt niet uit of het in de hiphopwereld of de buitenwijken gebeurd."

Pijn stapelt zich op

YG moest onlangs huilen bij Charlamagne in de show toen het over Nipsey Hustle ging en volgens Charlamagne ging dat om opgestapelde pijn: "Met rouwen werkt het zo: Je kan die pijn onderdrukken wat je wil. Je kan het zelf proberen op te lossen, maar die pijn gaat nergens heen. Het stapelt zich op en dan gaat het pas echt pijn doen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie