Entertainment

Zoontje Cristiano Ronaldo (9) binnen dag bijna miljoen Insta-volgers

  1. Newschevron right
  2. Zoontje Cristiano Ronaldo (9) binnen dag bijna miljoen Insta-volgers

Cristiano Ronaldo Junior, het zoontje van sterspeler Ronaldo, heeft sinds een dag Instagram. Het 9-jarige jongetje verwelkomde zijn fans in maar liefst vier talen! "Hoi jongens, dit is mijn nieuwe account. Ik hoop dat jullie het leuk vinden.", zei hij in het Engels, Spaans, Portugees en Italiaans.

Familie

Hoewel Ronaldo Junior nog maar een dag Instagram heeft, wordt hij al door bijna een miljoen mensen gevolgd. Op zich niet zo gek als je bedenkt dat zijn wereldberoemde vader met 205 miljoen volgers de meest gevolgde persoon op Instagram is. Tot nu toe heeft hij vooral gezellige familiefoto's geplaatst. Zoals onderstaande foto, waarop hij met zijn vader, zusjes en broertje in bad zit.

Voetbal

'MiniCristianoRonaldo2010' is de naam waaronder Ronaldo Junior op Instagram zit. Die naam past goed bij hem, want hij lijkt in veel opzichten een mini-versie van zijn 34-jarige vader. De kleine Ronaldo speelt net als zijn vader bij Juventus - alleen dan natuurlijk wel in het jeugdteam - en dat gaat hem goed af. In oktober werd bekendgemaakt dat hij in slechts 28 wedstrijden verantwoordelijk was voor maar liefst 58 goals en 18 assists.

Ster advertentie
Ster advertentie