Sport

Cristiano Ronaldo breekt in interview om overleden vader

foto: Screenshot Good Morning Britain
  1. Newschevron right
  2. Cristiano Ronaldo breekt in interview om overleden vader

Cristiano Ronaldo kreeg tijdens een interview met Piers Morgan in Good Morning Britain een oude video te zien waarin zijn overleden vader vertelt hoe trots hij is op Cristiano. Ronaldo had deze beelden nog nooit gezien en werd daardoor enorm emotioneel. De tranen rolden over zijn wangen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Mijn vader heeft niets kunnen zien"

Piers Morgan vroeg na het emotionele moment waarom de video Cristiano zo raakte. Het antwoord van de aanvaller van Juventus was hartverscheurend: "De nummer een zijn, terwijl hij het niet ziet. Hij ziet mij geen prijzen pakken. Mijn familie ziet het, mijn moeder, mijn broers en zelfs mijn oudste zoon, maar mijn vader heeft niets kunnen zien."

Dood van vader

Cristiano Ronaldo was pas twintig jaar oud toen zijn vader Jose Dinis Aveiro op 52-jarige leeftijd overleed. Papa Ronaldo was een alcoholverslaafde ex-militair die in 2005 in Londen overleed aan leverfalen. Volgens Ronaldo kon zijn vader er niets aan doen dat hij vaak naar de fles greep. Zijn verleden als soldaat in Angola en Mozambique zou hem altijd achtervolgd hebben.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie