Sport

100-jarige AC Milan-fan is enorm blij met cadeau van favoriete club

foto: twitter/acmilan
  1. Newschevron right
  2. 100-jarige AC Milan-fan is enorm blij met cadeau van favoriete club

AC Milan heeft een 100-jarige fan verrast. De Italiaanse oma Ines die stapelgek is op AC Milan kreeg een shirtje met daarop haar naam, het nummer 100 en handtekeningen van de gehele selectie. Haar dochter had het allemaal gefixt door contact op te nemen met de Italiaanse voetbalclub, waar Clarence Seedorf een legendarische status heeft. Milan reageerde op het bericht en maakte Ines dolgelukkig.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"AC Milan, ik hou zo veel van jou"

Ines vertelt in de video op prachtige wijze hoe mooi ze het gebaar vindt van AC Milan. Het betekent duidelijk veel voor haar: "Mijn lieve AC Milan, ik hou zo veel van jou ❤," zegt de oudere dame terwijl ze het shirtje vasthoudt. "Wisten ze maar hoeveel ik van Milaan hou. Dat kan je je niet eens voorstellen."

Nederlands trio

De 100-jarige Ines is al meer dan 80 jaar fan van AC Milan, maar ging pas toen ze 87 jaar was voor het eerst naar het San Siro-stadion van de club. Haar favoriete spelers zijn een paar legendarische Italianen: Baresi, Costacurta, Maldini en Gattuso, maar ook een drietal Nederlanders: Frank Rijkaard, Marco van Basten en Ruud Gullit.

Ster advertentie
Ster advertentie