Naar homepage
Sport

Voetbalfans: 'Dit is het moment om je vriendin zwanger te maken'

foto: Unsplash
  1. Newschevron right
  2. Voetbalfans: 'Dit is het moment om je vriendin zwanger te maken'

Liefhebbers van voetbal kunnen daar ook in doorschieten. Een aantal Engelsen die niets willen missen van het Europees kampioenschap, omdat ze zoals ieder EK weer geloven dat ze de finale halen, adviseren elkaar daarom om nu kinderen te maken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Voordeel

In Engeland krijg je twee weken vaderschapsverlof. Als je vanaf vandaag ongeveer 40 weken optelt, dan kom je begin/midden juni uit. Dat betekent dat je kind aan het begin van het EK geboren wordt. Dus dan kan je twee weken lang thuis genieten van je vaderschapsverlof en van het EK!

Nadelen

Wat de fans vergeten is de nadelige kant van het verhaal. Je kan samen wel besluiten kinderen te maken, maar dat betekent ook dat je straks een huilend kind hebt tijdens het EK en mogelijk slapeloze nachten. Dan kan je dus ook in slaap vallen tijdens EK-wedstrijden. Ook kijk je alle wedstrijden thuis in plaats van met je vrienden in een café of shishalounge. En wat als het kind later geboren wordt? Dan staat Engeland straks in de finale, terwijl je vrouw of vriendin perst en jij haar hand vasthoudt.

UEFA Euro 2020

Het EK-voetbal vindt in juni 2020 plaats in 12 verschillende Europese steden, waaronder Amsterdam. De finale is op Wembley in Londen. Hopelijk zien we Oranje dan winnen en de Europese beker omhoog houden!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie