Entertainment

Anouk vraagt grote liefde Dominique ten huwelijk

  1. Newschevron right
  2. Anouk vraagt grote liefde Dominique ten huwelijk

Anouk heeft haar vriend Dominique ten huwelijk gevraagd en hij heeft volmondig 'ja' gezegd! De zangeres deelde een video van het schattige aanzoek op haar Instagram.

Blij

"Ik denk dat ik je heel erg blij ga maken schat", zegt Anouk terwijl Dominque gespannen en geblinddoekt in een stoel zit. "Het is geen sportzaal", zegt ze er nog wel bij, aangezien Dominique droomt van zijn eigen sportzaal. Gelukkig is hij alsnog hartstikke blij wanneer hij zijn blinddoek afdoet en ziet dat Anouk met een ring op haar knieën zit. "What the fuck?!", is zijn eerste reactie. "Ja!", volgt daarna.

Dominique had Anouk de laatste jaren al meerdere keren ten huwelijk gevraagd, maar zonder succes: Anouk zei elke keer nee. "Dit is wat ik al heel lang wilde. Ik had de hoop al opgegeven eigenlijk", zegt hij in het filmpje. "Ik ben helemaal aan het trillen."

relatie

De 45-jarige Anouk en de 26-jarige Dominique zijn al zes jaar bij elkaar. Samen hebben een dochter: de 3-jarige Jelizah.

Het zal nog wel even duren voordat de twee officieel in het huwelijksbootje stappen. "Aangezien wij allebei een bruiloft willen waar geknuffeld en gedanst kan worden, zullen we wel even geduld moeten hebben. #CoronaFreeWedding", schrijft Anouk op Instagram.

Ster advertentie
Ster advertentie