Entertainment

Sisqó reageert voor het eerst op geruchten dat hij met Beyoncé zou hebben gedatet

foto: YouTube: VladTV
  1. Newschevron right
  2. Sisqó reageert voor het eerst op geruchten dat hij met Beyoncé zou hebben gedatet

Als je oud genoeg bent, kun je je vast nog wel herinneren dat Sisqó in het begin van de jaren '00 niet weg te denken was uit de R&B-scene. Wat je wellicht allang bent vergeten is dat de zanger in 2001 ook gelinkt werd aan Beyoncé vanwege een foto van de twee op de rode loper bij de MTV Movie Awards. Ruim twintig jaar later verschaft Sisqó eindelijk duidelijkheid over de geruchten dat hij met Beyoncé zou hebben gedatet.

Niets meer dan vrienden

In een nieuwe aflevering van The Gloria Velez Podcast vertelt Sisqó dat hij en Beyoncé nooit meer dan vrienden zijn geweest. "Ik en Beyoncé zijn nooit meer dan vrienden geweest toen we jong waren", vertelt hij. "We waren vaak op dezelfde tours, omdat we rond dezelfde tijd in de scene kwamen. Als ik me niet vergis kwam Destiny's Child uit in 1997 en Dru Hill kwam in 1996 uit. Ook kende ik haar ouders en zusje."

Elevator Gate

Terwijl de meeste mensen de datinggeruchten over de twee allang waren vergeten, werden velen er weer aan herinnerd toen Beyoncés zusje Solange in 2014 een foto van Destiny's Child en Dru Hill postte op Instagram. Op de inmiddels verwijderde foto was een jonge Beyoncé te zien die naar Sisqo staarde. Opmerkelijk was ook dat de foto werd gepost na de beruchte ruzie tussen Jay-Z en Solange in een lift. Sisqó zegt echter geen idee te hebben waarom ze de foto op Instagram plaatste. "Het enige wat ik weet is dat Solange een foto van ons postte kort nadat Elevator Gate plaatsvond. Een dag later had ze de foto alweer verwijderd. Daar laat ik het bij."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat er geruchten opduiken dat Beyoncé met andere artiesten zou hebben gedatet. In het verleden werd ook R&B-zanger Marques Houston gelinkt aan Beyoncé. Volgens Houston was het ook in zijn geval niet meer dan vriendschap.

Ster advertentie
Ster advertentie