Entertainment

Concert Beyoncé in Amerika geannuleerd wegens gebrek aan belangstelling

foto: Instagram @beyonce
  1. Newschevron right
  2. Concert Beyoncé in Amerika geannuleerd wegens gebrek aan belangstelling

Onvoorstelbaar nieuws uit Amerika. Een concert van de Beyoncé is daar afgelast wegens gebrek aan belangstelling. In het Amerikaanse Pittsburgh in de staat Pennsylvania is de zangeres op zijn zachts gezegd niet echt in trek. Aangezien er donderdag nog steeds duizenden tickets beschikbaar waren voor het concert van Beyoncé, besloot het management van de zangeres de show van 3 augustus in het Asicure Theater te annuleren.

2700 euro

Dat de omwonende fans zelfs geen 50 euro voor de show over hebben, is pijnlijk voor de Nederlandse fans die diep in de buidel hebben moeten tasten om een kaartje te bemachtigen. Het goedkoopste kaartje werd hier namelijk verkocht voor 62,60 euro, terwijl de dure VIP-kaarten voor meer dan 2700 euro over de toonbank gingen.

Variabele prijzen

Dat de prijzen voor een kaartje zover zijn gezakt, heeft te maken met de werkwijze van Ticketmaster. In Amerika gebruikt Ticketmaster namelijk variabele prijzen. Als er weinig interesse is in een concert dan zakken de prijzen, net zoals dus ook in Pittsburgh is gebeurd. Ook op andere plekken in Amerika zijn er nog genoeg goedkope kaartjes over om Queen B te zien.

Ster advertentie
Ster advertentie