Entertainment

Mojo waarschuwt bezoekers voor treinproblemen rond concerten van Beyoncé

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Mojo waarschuwt bezoekers voor treinproblemen rond concerten van Beyoncé

Aanstaande zaterdag en zondag is Beyoncé in de Johan Cruijff ArenA te bewonderen met haar Renaissance Tour. Aangezien honderden fans op de concerten af zullen komen, waarschuwt concertorganisator Mojo voor mogelijke treinproblemen.

'Drukte en vertragingen'

Mojo heeft al een mail gestuurd naar alle bezoekers met de waarschuwing 'rekening te houden met drukte en vertragingen'. De Johan Cruijff ArenA ligt op loopafstand van de Amsterdamse treinstations Bijlmer Arena en Duivendrecht. Aanstaande zaterdag en zondag kunnen beide stations echter moeilijker bereikbaar zijn door werkzaamheden aan het spoor.

Ook tussen Amsterdam Centraal en Bijlmer Arena en tussen Haarlem en Amsterdam Sloterdijk is komend weekend geen treinverkeer mogelijk. Mojo raadt bezoekers dan ook aan om hun heen- en terugreis "goed voor te bereiden".

Eerder voorgekomen

Begin juni zorgden treinproblemen er ook al voor dat honderden gestrande concertbezoekers. Vanwege een grote systeemstoring bij ProRail op 4 juni werden ongeveer vijfhonderd bezoekers van een concert van Harry Styles in de Johan Cruijff Arena opgevangen in de Ziggo Dome totdat ze naar huis konden. Daarnaast stonden honderden concertbezoekers 's nachts op straat te wachten op alternatief vervoer naar huis.

Ster advertentie
Ster advertentie