Entertainment

Beyoncé komt mogelijk met haar eigen haarproducten

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Beyoncé komt mogelijk met haar eigen haarproducten

Beyoncé heeft met een persoonlijk bericht op Instagram laten weten dat ze bezig is met het maken van iets dat te maken heeft met haarverzorging. Fans speculeren enthousiast dat ze binnenkort haar eigen productlijn zal lanceren.

Hair like queen Bee

In een nieuwe Insta-post zien we Beyoncé voor de spiegel met haarstylingtools in haar hand. Op de tweede foto in de reeks, zien we een jonge Beyoncé bij de kapper, trots glimlachend met haar nieuwe kapsel. De derde afbeelding onthult een betekenisvol statement: ''Hoeveel van jullie wisten dat mijn eerste baantje het vegen van de vloer in mijn moeders haarsalon was? Destiny's Child begon door voor mensen op te treden terwijl hun haar gedaan werd. In haar salon werd ik aan zoveel ondernemende vrouwen blootgesteld. In zag uit eerste hand hoe de manier waarop we ons haar verzorgen en vieren rechtstreeks invloed kan hebben op onze ziel. Ik zag haar zo veel vrouwen helen en helpen.''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Producten lanceren

Beyoncé brengt de spanning tot een hoogtepunt met de aankondiging: ''Na alles wat ik heb geleerd tijdens mijn hair journey, heb ik altijd gedroomd om mijn eigen stempel te drukken. Ik kan niet wachten tot jullie kunnen ervaren wat ik heb gecreëerd.'' De releasedatum en het specifieke product blijven nog even geheim.

Ster advertentie
Ster advertentie