Entertainment

Beyoncé valt twee keer in de prijzen bij Brit Awards

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Beyoncé valt twee keer in de prijzen bij Brit Awards

Beyoncé blijft prijzen winnen. Vorige week ging ze naar huis met een aantal Grammy's en dit weekend was het wederom raak. Gisteren won de Amerikaanse wereldster maar liefst twee prijzen tijdens de 43e editie van de Brit Awards.

Belangrijke prijzen

Beyoncé won twee belangrijke prijzen: ze werd uitgeroepen tot internationale artiest van het jaar en haar hit Break My Soul won in de categorie International Song of the Year. Helaas was ze zaterdag niet aanwezig in de O2 Arena in Londen, maar ze bedankte haar fans wel in een videoboodschap.

"Heel erg bedankt voor deze ongelofelijke erkenning", begon Beyoncé haar speech. "Ik wil graag al mijn fans in Groot-Brittanië bedanken voor hun voortdurende steun door de jaren heen. De Renaissance begint. Ik zie jullie allemaal op tournee. Heel erg bedankt voor deze eer."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Winnaar van de avond

Ondanks dat Beyoncé met twee prijzen naar huis ging, was ze niet de grote winnaar van de avond. Dat was Harry Styles: hij viel maar liefst vier keer in de prijzen. Hij won de prijzen voor nummer van het jaar, beste popartiest, artiest van het jaar en album van het jaar.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Grammy Awards

Tijdens de 65e editie van de Grammy Awards was Beyoncé wel de grote winnaar. Ze sleepte de meeste Grammy's in de wacht én schreef geschiedenis als de meest bekroonde artiest ooit bij de Grammy Awards. In totaal bezit de legendarische zangeres nu 33 Grammy's.

Ster advertentie
Ster advertentie