Lifestyle

Beyoncé en Jay-Z kopen duurste huis van Californië

foto: Instagram: @beyonce
  1. Newschevron right
  2. Beyoncé en Jay-Z kopen duurste huis van Californië

Beyoncé en Jay-Z hebben onlangs een opmerkelijk record verbroken, en dit keer gaat het niet over hun muzikale prestaties. Het beroemde koppel heeft namelijk de duurste villa ooit gekocht in de staat Californië. Dat schrijft TMZ. De imposante woning heeft de twee maar liefst 200 miljoen dollar gekost.

Afdingen

De woning was voorheen eigendom van kunstverzamelaar William Bell en werd ooit ontworpen door de Japanse architect Tadao Ando. Dezelfde architect die eerder verantwoordelijk was voor het ontwerp van de villa van Kanye West. De villa was eigenlijk nog een stuk duurder, maar de twee artiesten slaagden erin om maar liefst 95 miljoen dollar van de oorspronkelijke prijs af te dingen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Status

Beyoncé en Jay-Z hebben omgerekend zo'n 185 euro betaald voor hun nieuwe stulpje. Hiermee overtreffen ze het vorige record van 177 miljoen dollar voor de duurste woning in de staat. De recente aankoop van het duo bevestigt volgens verschillende Amerikaanse media hun status als iconen van de muziekindustrie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Adembenemend uitzicht

Voor dit gigantische bedrag krijgen de zangeres en rapper een privéterrein van 30.000 vierkante meter met een L-vormig huis, voorzien van ramen van de grond tot het dak, een gigantisch grasveld en een zwembad. Het stel bezit hiermee acht hectare grond en een adembenemend uitzicht op de Stille Oceaan, zo schrijft de LA Times.

Ster advertentie
Ster advertentie