Entertainment

Beyoncé beloont hotelmedewerkers in Londen met VIP-tickets

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Beyoncé beloont hotelmedewerkers in Londen met VIP-tickets

Beyoncé heeft de medewerkers van het Corinthia London-hotel bedankt door hen VIP-tickets te geven voor haar uitverkochte Renaissance World Tour-show. Dit werd gemeld door de Engelse krant The Mirror. De Amerikaanse zangeres verblijft in het hotel tijdens haar optredens in de stad.

Bedankje

Beyoncé gaf de butler, persoonlijke chef en de conciërge van het hotel VIP-tickets ter waarde van ongeveer 870 euro. Een bron vertelt aan The Sun dat Beyoncé erg vriendelijk en dankbaar tegenover iedereen om haar heen was, en ze wilde graag haar waardering tonen aan de mensen die voor haar zorgen. Het hotel waar ze verbleef, dat ook nog haar favoriete hotel is, hielp haar om de e-mailadressen van het personeel te verkrijgen, zodat ze hen persoonlijk kon bedanken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Penthouse

Beyoncé slaapt in het exclusieve penthouse van het hotel, dat per nacht maar liefst 20.000 pond (ongeveer 23.000 euro) kost. Ze zal aanstaande zondag haar laatste optreden geven in het Tottenham Hotspur Stadium in Londen. Deze week heeft ze al op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag opgetreden.

Ster advertentie
Ster advertentie