Entertainment

Beyoncés vader over Destiny's Child: "Hopelijk krijgen we nog een laatste album"

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Beyoncés vader over Destiny's Child: "Hopelijk krijgen we nog een laatste album"

Het is inmiddels 17 jaar geleden dat Destiny's Child officieel uit elkaar ging. Sindsdien moeten fans het doen met solomuziek van Beyoncé, Kelly Rowland en Michelle Williams, maar Bey's vader, Mathew Knowles, hoopt nog altijd op een terugkeer van de meidengroep. Dat meldt hij in een interview met Entertainment Tonight.

"Je weet maar nooit"

"Het is een beslissing die zij zelf moeten maken. Ik zou absoluut achter die beslissing staan, aangezien ik nog steeds hun manager ben. Ik zou (een reünie, red.) dan ook graag willen zien", aldus Knowles. De 71-jarige vader van Beyoncé denkt dat fans dolblij zullen zijn als Destiny's Child weer met nieuwe muziek zou komen. Het trio bracht in 2004 hun laatste album Destiny Fulfilled uit en ging een jaar later officieel uit elkaar. "Hopelijk doen ze het nog een laatste keer in hun carrière. Hopelijk krijgen we nog een laatste album. Je weet maar nooit. Je kunt nooit nooit zeggen, want dit is de entertainmentwereld. Er kan van alles gebeuren."

Strategie

In het interview vertelt Knowles ook dat hij sinds het ontstaan van Destiny's Child al plannen maakte voor de solocarrières van de meiden. Zo vertelt hij dat hij voor de carrière van elk lid een vijfjarenplan bedacht. "Het succes van Destiny's Child was geen toeval of geluk. Dat had te maken met strategie. Elk lid zou haar eigen fanbase opbouwen. Daarom brachten ze allemaal een soloalbum uit. Daarna kwamen ze gezamenlijk met een laatste album en gingen ze vervolgens verder als soloartiesten. Er zat een hele strategie achter."

Coachella

Nadat Destiny's Child in 2004 hun laatste plaat uitbracht, ging de groep voor een laatste keer op wereldtournee en hielden de meiden in 2006 hun laatste concert in hun thuisstad Houston. Sindsdien volgden er nog enkele optredens, zoals tijdens het veelgeprezen concert van Beyoncé op Coachella in 2018. Daar performden ze onder andere de hits Soldier en Say My Name.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie