Entertainment

Outfits Destiny's Child worden geveild, opbrengst deels naar coronahulp muzikanten

foto: YouTube: Destiny's Child
  1. Newschevron right
  2. Outfits Destiny's Child worden geveild, opbrengst deels naar coronahulp muzikanten

Heb je er altijd al uit willen zien als Destiny's Child back in the days? Dit is je kans! Hun meest legendarische outfits worden binnenkort namelijk geveild. De opbrengsten ervan gaan deels naar MusiCares, een organisatie die zich inzet voor muzikanten die zijn geraakt door de coronacrisis.

Outfitje van Madonna

Bij de veiling, die in juni plaatsvindt bij Juliens Auctions in Beverly Hills, worden ook outfits van onder anderen Whitney Houston, Madonna, Cher, Rihanna, Jennifer Lopez en Lady Gaga geveild. Het zijn allemaal bijzondere (op maat gemaakte) pakjes die de artiesten hebben gedragen tijdens een bijzonder optreden of in een memorabele videoclip.

Women's History Month

De veiling is ter ere van Women's History Month. "We brengen een eerbetoon aan deze buitengewone vrouwen en hun adembenemende prestaties door deze iconische stukken uit hun baanbrekende muziekcarrière aan te bieden", aldus CEO Darren Julien. "Van Destiny's Child tot Cher, deze stukken hebben niet alleen de popcultuur gevormd, maar ook het verhaal over empowerment van vrouwen en het opliften van vrouwen wereldwijd."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Op maat gemaakte designeritems

Wat er precies te shoppen valt bij de veiling? Nou, de rood-zilveren jumpsuits die Beyoncé, Kelly en Michelle in de clip van Independent Women Part 1 droegen bijvoorbeeld. Die moeten naar schatting $4000 tot $6000 op gaan leveren. Ook de witte leren Versace-bodies die ze tijdens hun Survivor-optreden in 2002 droegen ($8000 tot $10.000) en de op maat gemaakte roze franjepakjes van hun optreden tijdens de BET-awards in 2001 ($4000 tot $6000) zijn te koop.

Als je echt wil uitpakken, kan je ook voor de Versace-jurk gaan die Whitney Houston droeg tijdens haar optreden in Parijs in 1998. Geschatte waarde? $20.000 tot $30.000. Alle items check je hier.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie